Om Oss

Hvem er vi?

Rogaland Naturstein er ekspert på alt innen naturstein, natursteinmur og belegningsstein i Stavanger, Haugesund og områdene rundt.

Vi er meget opptatte av kvalitet i arbeidet og at kunder i Stavanger- og Haugesundregionen skal bli fornøyde. Vil du vite mer? Ta kontakt med Rogaland Naturstein!

 

 

Løing av naturstein - Et hus som er satt opp av Rogaland Naturstein

Naturstein
Stavanger, Haugesund – Rogaland

Rogaland Naturstein leverer naturstein til områdene rundt Stavanger og Haugesund. Naturstein er vedlikeholdsfritt og ekstremt holdbart. Naturstein er tidløst og kan brukes i flere forskjellige sammenhenger. For spørsmål om naturstein i Stavanger og Haugesund traktene, kontakt Rogaland Naturstein.

Natursteinmur
Stavanger, Haugesund – Rogaland

Natursteinmur passer perfekt inn i det vest norske klimaet som du finner Stavanger, Haugesund og ellers i Rogaland. Natursteinmur går i ett med naturen og er tidløst. Trenger du mur i hage eller på større områder er natursteinmur det riktige valget. Natursteinmur i Stavanger og Haugesund område? Kontakt oss.

Belegningsstein
Stavanger, Haugesund – Rogaland

Belegningsstein passer utmerket til oppkjørsel, platting og øvrig uteområde ved hus og leiligheter. Velger du belegningsstein gjer du et valg som du kan leve med i lang tid. Belegningsstein er enkelt å vedlikeholde og har lang holdbarhetstid. For spørsmål om belegningsstein i Stavanger, Haugesund og ellers i Rogaland, kontakt oss.